Da viña á adega: xornadas de vendima na Ribeira Sacra

Chantada
4 Outubro 2019
Viño
Redacción | 4 de outubro de 2019
Din que a vendima na #RibeiraSacra é cousa de heróes. Que o mercado non paga o traballo que da este viño e que non hai quen queira traballar as viñas... Fazañas, opinións e etiquetas aparte, a vendima simboliza a efervescencia dun proceso laborioso, meticuloso, e moi exposto á caprichosa meteoroloxía. É o gran momento do ano na adega e, sen dúbida, un traballo duro nos viñedos verticais desta terra. Labor clave de vendimadores/as, carretadores/as e traballadores que gañan o pan mentres fan o viño. Si que son, sen querer, eses heroes e heoínas que contribúen a poñer en valor o territorio e conservar a paisaxe conscientes do que teñen entre as mans e ante a vista nesta singular oficina...Vivimos unha xornada de vendima na coa adega Vía Romana
Concello
Concello Chantada
Chantada Saber máis